tirsdag 21. februar 2012




Foto: Marius Hauge


De fleste av oss har en eller annen form for favoritt kunstner. Enten det er innenfor foto, maling, skulptur, film osv.. En av mine desidert største favoritter er Terje Brofos eller Pushwagner som de fleste kjenner han som. 
"Hariton Pushwagner (døpenavnet er Terje Brofoss) tok kunstnernavnet sitt i hippie-epoken. "Hari- står for Hare Krishna, -ton" gir navnet tyngde. "Pushwagner" refererer til supermarkedenes trillevogner - et spark til konsumsamfunnet." hentet fra www.fineart.no
 Den siste tiden har det lenge handlet om hvordan han ble lurt av agenten sin til å skrive under på papirer som fragav han rettighetene på bildene han hadde produsert frem til 2008.  Pushwagner valgte da selv å gå rettens vei for å få tilbake rettighetene til sine egne bilder.

Jobkill


Hjrmovrt

Fokus



Dersom du besøker www.pushwagner,no kan du lese mer om pushwagners historie, hva han har produsert, utstillinger og besøke netthandelen. Jeg har lagt "SHANTI DEVI" med farger til min elsk og skulle ønske det hang på veggen hjemme hos meg. Dessverre er det slik at en ikke kan få alt man peker på. shit au!!


SHANTI DEVI

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar